Bekendmaking schoolprins Niek en schoolprinses Eefke van de Mariaschool in Vasse

Afgelopen woensdagmiddag rond de klok van 13.30 uur was het zover: op de Mariaschool in Vasse werd er bekend gemaakt wie de schoolprins en -prinses van 2019 zouden worden. Na veel spanning en speculatie in groep 8, werd er woensdagmiddag bekend wie de gelukkigen zouden zijn. De vaders van de schoolprins en -prinses waren verkleed en onherkenbaar op het podium. Door middel van een spannende quiz viel er één voor één iemand af waarna er één persoon over bleef, te weten de schoolprinses van 2019: Eefke Scholten Linde. Ook werd er een zelfde quiz gehouden voor de jongens van groep 8. Bij de jongens bleef Niek Rikhof over en dat betekent dat hij aankomend jaar mag regeren als schoolprins over de Mariaschool in Vasse. Dolblij waren Prins Niek en Prinses Eefke met hun nieuwe titel.

Na de bekendmaking werden Prins Niek en Prinses Eefke opgenomen in de hofhouding van prins Ronny I en secretaris Clemens van de Spekscheeters. Ook werden zij onderscheiden en ontvingen ze een prachtige medaille.

Nadien zijn de schoolprins en -prinses samen met de klasgenoten naar hun thuisfront in Hezingen gegaan. Daar hebben de meiden roosjes gemaakt, de jongens groen gehaald en zijn er prachtige bogen bij beide huizen neergezet.Terug

Agenda

Twitter

Mis het niet

  1. dinsdag 05-03-2019 - 14:00 uur

Cv De Spekscheeters Vasse - 2015
Powered by Craft CMS
Cv De Spekscheeters Vasse - 2015
Powered by Craft CMS