'n Oetscheeter

Tijdens het carnaval van de Spekscheeters wordt een persoon of een groep onderscheiden als blijk van waardering voor de inzet voor het dorp het afgelopen jaar, maar deze kan ook worden uitgereikt aan iemand die zich in de kijker heeft gespeeld of Vasse op de kaart heeft gezet. Dit jaar was het geen hij of een zij, maar werd de 30ste Oetscheeter uitgereikt aan het voltallige team van Plusmarkt Droste. 

De supermarkt is al sinds jaar en dag een van de belangrijkste voorzieningen in het dorp. Deze sociale ontmoetingsplek speelt een cruciale rol in de leefbaarheid van het kerkdorp Vasse. Daarnaast is de onderneming zeer betrokken bij het verenigingsleven en zet men zich in voor een Sociaal Vasse. Onder aanvoering van eigenaar Ruben Droste (Ruben van ’n Sjouw), en de 3 dochters Carmen, Milou en Kirsten nam het Plusteam bezit van het podium en werd Ruben, door voorzitter Walter Kemna, de felbegeerde onderscheiding omgehangen. Het bloemetje werd diezelfde middag bij de familie thuis overhandigd aan zijn vrouw Jacqueline. 

We weten zeker, dat deze Oetscheeter een prominente plaats krijgt in de supermarkt. Of de slogan “Alles in de tent voor 50%” ook geldt voor het komende carnaval in Vasse...

Terug

Agenda

Twitter

Mis het niet

  1. dinsdag 05-03-2019 - 14:00 uur

Cv De Spekscheeters Vasse - 2015
Powered by Craft CMS
Cv De Spekscheeters Vasse - 2015
Powered by Craft CMS