Schoolprins Kiano en Schoolprinses Wieke regeren over de Spekscheetersschool

Na veel spanning en speculatie op de Mariaschool in Vasse en met name in groep 8, werd er woensdagmiddag 5 februari jl. bekend gemaakt wie de schoolprins en schoolprinses van 2020 zouden zijn. De vaders van de schoolprins en –prinses waren verkleed en zaten onherkenbaar op het podium van de galazaal in ‘t Eschhoes. Alle meiden van groep 8 mochten op het podium komen en juf Tess stelde vragen waarop de vader van de prinses antwoord gaf. Een voor een vielen er gegadigden voor de rol van prinses af. Er bleef één persoon op het podium staan die bekroond werd tot schoolprinses: Wieke Lenferink. Ook werd er een zelfde quiz gehouden voor de jongens van groep 8. Bij de jongens bleef Kiano de Keijser over. Hij mag samen met Wieke aankomend jaar regeren over de Mariaschool, die in de carnavalstijd is omgedoopt tot de Spekscheetersschool.

Na de bekendmaking werden Schoolprins Kiano en Schoolprinses Wieke opgenomen in de hofhouding van Prins Richard III en Sik Stephan van de Spekscheeters.

Nadien hebben de meiden roosjes gemaakt, de jongens groen gehaald en zijn er prachtige bogen bij beide huizen neergezet.


DSC_2492.JPG#asset:16298


DSC_2756.JPG#asset:16295


Terug
Cv De Spekscheeters Vasse - 2015
Powered by Craft CMS
Cv De Spekscheeters Vasse - 2015
Powered by Craft CMS