Team Hoogheden 2019 gemeente Tubbergen klaar voor Samenloop voor Hoop Tubbergen

Op 21 en 22 september wordt de Samenloop voor Hoop Tubbergen georganiseerd, waarbij verschillende teams inmiddels een mooi sponsorbedrag bij elkaar hebben vergaard ten goede van de KWF Kankerfonds. Zo hebben ook alle carnavalshoogheden van de gemeente Tubbergen in januari direct het initiatief genomen om gezamenlijk een team te vormen.

De Prinsen met hun Secretarissen en Adjudanten zullen dan ook op 21 september aan de start, van het 24uurs wandelevenement van de Samenloop voor Hoop Tubbergen, verschijnen met een team van 20 personen. In de aanloop naar het evenement is tot nog toe een mooi sponsorbedrag van €2287,- opgehaald. Dit bedrag is onder andere opgebouwd uit een inzameling tijdens de Gemeentegala, welke dit jaar werd georganiseerd door sleuteldorp De Spekscheeters in Vasse. De Kroesmennekes uit Fleringen schonken een mooi bedrag. Daarnaast sponsoren ook enkele werkgevers van de hoogheden, waaronder Aannemersbedrijf Jaspers Faijer en Sandvik Coromant. Alphons Oude Avenhuis, vader van de beide hoogheden van de Dubbelkiekers, had het er zelfs voor over om zijn baard af te laten scheren en de opbrengst te doneren aan het Team van de Hoogheden.

Om met elkaar nog eens bij te praten, voordat aan de Samenloop voor Hoop gestart wordt, ontmoeten de Hoogheden elkaar zaterdag 31 augustus op het adres van de Sleutelhoogheden Prins Ronny I en Secretaris Clemens van de Spekscheeters uit Vasse. Aldaar was een gezellige barbecue georganiseerd, waarbij ook de Hofdames uiteraard aanwezig waren. Tot in de late uurtjes werden alle ervaringen en hilariteit van het afgelopen carnavalsseizoen nog eens goed met elkaar doorgenomen. Deze gezellige bijeenkomst zal in de komende jaren zeker een vervolg gaan krijgen, was de unanieme conclusie van alle hoogheden en hofdames.

Op bijgaande foto het team no. 55 voor de Samenloop voor Hoop en groepsfoto van alle hoogheden met hofdames.


IMG_3542.JPG#asset:14667

IMG_3558.JPG#asset:14668


Terug

Agenda

  1. zaterdag 29-01-2022

    Jubileumfeest Dubbelkiekers 22 jaar - gehele vereniging

  2. zaterdag 29-01-2022

    Jubileumfeest Hènige Slepvèènt 22 jaar - onder voorbeh.

  3. zondag 30-01-2022

    Dansmariekefestival te Fleringen

Twitter

Mis het niet

  1. zaterdag 13-11-2021 - 20:30 uur

Cv De Spekscheeters Vasse - 2015
Powered by Craft CMS
Cv De Spekscheeters Vasse - 2015
Powered by Craft CMS