Optocht

In Vasse worden twee optochten gehouden, namelijk de grote optocht op zaterdag tijdens het carnavalsweekend en een kinderoptocht op de aansluitende maandag. Beide optochten zijn een stoet van ludieke loopgroepen, grote fantasierijke wagens, muziekkorpsen en creatieve één- en tweelingen. Het is één van de weinige optochten in Twente, waarbij de inbreng uitsluitend uit Vasse, Hezingen, Mander en Manderveen komt. Dat is misschien dan ook wel de reden waarom er zo weinig publiek langs de weg staat….  Na afloop is er in de tent op het parelterrein gelegenheid voor een grandioos feest, waar ook de prijswinnaars bekend worden gemaakt. 

De grote optocht van zaterdag 2 maart begint om 13.30 en de Kinderoptocht gaat op maandag 4 maart om 10.49 van start. Deelnemen? Vul het formulier hieronder in!!! 


Inschrijven grote optocht
Middels inschrijving gaat u ook akkoord met het optochtreglement.

Inschrijving van deelnemers die vallen onder de categorie "loopgroepen", "grote loopgroepen / kleine wagens" en "grote wagens" dient minimaal 14 dagen voor de optocht te geschieden.

Opgave kan via het onderstaande formulier of bij bestuurslid Marc Bos, telefoonnummer: 06-30726980.

Wagens of groepen die niet zijn aangemeld, dingen niet mee naar een prijs of startprijs. Deelnemers die vallen onder de categorie "Eénlingen / tweelingen" hoeven zich niet voortijdig aan te melden.


Schrijf je in voor de optocht


Terug

Agenda

Twitter

Mis het niet

  1. dinsdag 05-03-2019 - 14:00 uur

Cv De Spekscheeters Vasse - 2015
Powered by Craft CMS
Cv De Spekscheeters Vasse - 2015
Powered by Craft CMS