Schoolprins Duuk en Schoolprinses Merle regeren over de Spekscheetersschool

Vrijdagmiddag 13 januari rond de klok van 13:30 uur was het zover: op de Mariaschool in Vasse werd bekendgemaakt wie de schoolprins en -prinses van 2023 zouden worden. De spanning was hoog en nadat er veel was gespeculeerd in groep 8, werd vrijdagmiddag bekend welk duo zou gaan regeren over de Spekscheetersschool. De vaders van de schoolprins en -prinses waren verkleed en stonden onherkenbaar op het schoolplein. Door middel van een spannende quiz viel er een voor een iemand af, waarna er één persoon overbleef. Dit was Duuk Braakhuis: de schoolprins van 2023.

Ook werd er eenzelfde quiz gehouden voor de meisjes van groep 8. Bij de meisjes bleef Merle Koopman over, de schoolprinses van dit jaar. Dit duo gaat het komende jaar regeren over de Mariaschool, die in de carnavalstijd wordt omgedoopt tot de Spekscheetersschool. Het duo was dolblij met hun nieuwe titel. ‘Ik dacht echt dat papa moest werken vanmorgen, maar hij is gewoon hier!’, vertelde een verbaasde Duuk.

Na schooltijd zijn de schoolprins en -prinses samen met de klasgenoten naar hun thuisfront in Vasse gegaan. De meiden en jongens hebben voor Schoolprins Duuk en Schoolprinses Merle een prachtig bord gemaakt.


Duuk-en-Merle.jpg#asset:20785


Terug

Agenda

Mis het niet

  1. dinsdag 13-02-2024 - 13:00 uur

Cv De Spekscheeters Vasse - 2015
Powered by Craft CMS
Cv De Spekscheeters Vasse - 2015
Powered by Craft CMS