Schoolprins Joep en Schoolprinses Emma regeren over de Spekscheetersschool

Vrijdagmiddag 12 januari rond de klok van 13:30 uur was het zover: op de Mariaschool in Vasse werd bekendgemaakt wie de schoolprins en -prinses van 2024 zouden worden. De spanning was hoog en nadat er veel was gespeculeerd, werd vrijdagmiddag bekend welk duo zou gaan regeren over de Spekscheetersschool. De vaders van de schoolprins en -prinses waren verkleed en stonden onherkenbaar op het schoolplein. Door middel van een spannende quiz bij de meisjes viel er een voor een iemand af, waarna er één meisje overbleef. Dit was Emma Droste: de schoolprinses van 2024.

Ook werd er eenzelfde quiz gehouden voor de jongens van groep 8. Bij de jongens bleef Joep Rikmanspoel over, de schoolprins van dit jaar. Dit duo gaat het komende jaar regeren over de Mariaschool, die in de carnavalstijd wordt omgedoopt tot de Spekscheetersschool. Het duo was ontzettend blij met hun nieuwe ‘benoeming’!

Na schooltijd zijn de schoolprins en -prinses samen met de klasgenootjes naar hun thuisfront in Vasse gegaan. De meiden en jongens hebben voor Schoolprins Joep en Schoolprinses Emma een prachtig bord gemaakt. Op naar een hele gezellige carnavalsperiode!


Joep-Emma.jpeg#asset:23721


ROB_8481.jpg#asset:23724Terug

Agenda

Mis het niet

  1. dinsdag 13-02-2024 - 13:00 uur

Cv De Spekscheeters Vasse - 2015
Powered by Craft CMS
Cv De Spekscheeters Vasse - 2015
Powered by Craft CMS