Spekzwoerdjes

DSC_9999.JPG#asset:10570:albumFoto

Was jij ooit betrokken bij de carnavalsvereniging de Spekscheeters als: Raad van Elf-lid, Dansmarieke, Spekhest, hofkoorlid, bestuurslid, podiumbouwer, hofdame of op een andere manier actief? Ben je nu nog gala-medewerker, podiumbouwer, mediateamlid of op een andere manier actief binnen de vereniging? Zou jij wel meer betrokken willen worden bij activiteiten waarbij onze ‘hoogheden’ ook worden verwacht? Meld je dan aan bij de Spekzwoerdjes!

De Spekzwoerdjes is de nieuwe groep binnen onze carnavalsvereniging die naast de hoogheden, Raad van Elf, Dansmariekes, Spekgarde, Spekhest'n en het bestuur deel mogen nemen aan georganiseerde carnavalsactiviteiten.

Vrijblijvend, gratis en een slipjas
Het deelnemen is in principe vrijblijvend. Lid worden is gratis. De enige kosten is de aanschaf van de bijbehorende slipjas die tijdens bepaalde feestje gedragen wordt. Deze bedraagt 45 euro. Via de mail houden we je op de hoogte over de activiteiten waar je aan kunt deelnemen.

Welke feestjes?
Je mag dan onder andere deelnemen aan diverse bezoeken met de hoogheden en het gevolg van de Spekscheeters aan andere carnavalsverenigingen, diverse gala’s, Dansmariekefestival, officiële bekendmakingen van de schoolprins en -prinses, schoolcarnaval en bij voldoende capaciteit Gemeentegala, Sleuteloverhandiging en natuurlijk horen de Spekzwoerdjes bij het stamppot eten en het bok-verbranden op dinsdagavond. De volledige lijst waaraan je kunt deelnemen zullen we je na aanmelding mailen.

Geef je zo snel mogelijk op!
Heb je belangstelling? Wil je bij de Spekzwoerdjes horen? Geef je dan zo snel mogelijk op en pas de slipjas (we hebben maar liefst 14 verschillende maten) zodat je deze tijdens de opkomst van de nieuwe hoogheid kunt dragen.
Mail naar: spekzwoerdjes@spekscheeters.nl

PS:
Het zwoerd van de spek is de buitenste harde laag die aan het spek vast zit. In feite het gedeelte dat de rest van het vlees beschermd en bij elkaar houd! Wij willen met deze nieuwe groep, (oud)vrijwilligers, onze betrokkenheid binnen de vereniging zichtbaar maken en nog meer betrekken bij het carnavalsfeest binnen onze gemeenschap.

Terug

Agenda

Mis het niet

  1. dinsdag 13-02-2024 - 13:00 uur

Cv De Spekscheeters Vasse - 2015
Powered by Craft CMS
Cv De Spekscheeters Vasse - 2015
Powered by Craft CMS